RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Не пощастило: експерт оцінив шанси "Динамо" в матчах проти найтитулованішого клубу Греції

Відомий футбольний журналіст Андрій Шахов оцінив шанси "Динамо" на успіх в 1/16 фіналу Ліги Європи, де суперником киян буде грецький "Олімпіакос".

Своєю думкою про протистояння "Динамо" і "Олімпіакоса" Шахов поділився з "Апострофом".

"Динамо" з жеребкуванням не пощастило. Киянам дістався один з найсерйозніших варіантів. Справа навіть не в тому, що "Олімпіакос" є 44-кратним чемпіоном Греції, в тому числі 19 разів ставав чемпіоном за останні 22 роки. Це дуже сильна і міцна команда. З "Динамо" їх об'єднує те, що зараз "Олімпіакос" переживає не найкращий період.

Якщо подивитися на склад "Олімпіакоса" і останні результати команди, то, як і у випадку з "Динамо", зараз у них далеко не найсильніша команда в історії. Не випадково в минулому сезоні "Олімпіакос" вперше за 22 роки не потрапив в двійку найкращих команд країни, а в цьому досить суттєво відстав від ПАОКа, хоча клуб з Салонік почав сезон з негативною кількістю очок", - зазначив Шахов.

"На користь "Динамо" говорить той факт, що у "Олімпіакоса" дуже складний календар: перед матчем з "Динамо" йому грати з ПАОКом (на виїзді), а між іграми з киянами - з АЕКом (вдома). Це дуже важливі матчі з точки зору турнірної таблиці грецького чемпіонату. Зрозуміло, що зараз важко згадувати, що буде через два місяці, але, можливо, це буде останній шанс "Олімпіакоса" зачепитися за чемпіонську гонку.

З іншого боку, у "Олімпіакоса" буде ігрова практика, оскільки там не зупиняється чемпіонат. А контрольні матчі не можна ставити в один ряд з офіційними поєдинками. Тобто десь у "Динамо" є плюси, а десь мінуси", - підкреслив журналіст.

"Ще хочу сказати кілька слів про "Динамо". У команду повинен прийти новий тренерський штаб, оскільки я не бачу перспектив у цього тренерського штабу. А, враховуючи, що немає ніяких розмов про те, що Хацкевич піде - то і надії особливої немає", - додав експерт.

Більше читайте на "Апострофі": У "Динамо" непогані шанси з командою, фанати якої за Росію, але є одна велика проблема.

Нагадаємо, "Динамо" зіграє з "Олімпіакосом" 14 і 21 лютого.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що на "Олімпіакос" в Лізі Європи чекає серйозне покарання.