RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Він не зрадник: президент "Динамо" відверто висловився про футболіста, який перейшов у "Шахтар"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував перехід бразильського нападаючого Жуніора Мораеса в "Шахтар".

Своєю думкою про цей трансфер Суркіс поділився в програмі "Вацко Light".

"Він клявся, сидячи у мене в офісі, що він в житті ніколи в "Шахтар" не перейде. Тільки, якщо в Китай поїде або якийсь інший клуб. А вже в цей час підписав контракт з донецьким клубом. Більше грошей, може, запропонували. Можливо, йому захотілося грати там з бразильцями, своїми побратимами, я не знаю.

Для мене він не зрадник. Він обманщик. Він міг мені просто в очі сказати, що прийняв таке рішення, що підписав контракт з "Шахтарем". Він це рішення прийняв не влітку, а ще взимку", - сказав Суркіс.

"Мені взагалі про нього нема чого думати. Ще півроку, рік або два Мораес пограє в "Шахтарі", і на цьому все буде закінчено. Завтра його поманять, запропонують йому на 100 тисяч більше - він забуде, що таке "Шахтар" і побіжить в іншу команду", - додав президент "Динамо".

Нагадаємо, Мораес з 2015 по 2018 роки виступав за "Динамо" (з перервою на піврічну оренду в китайський "Тяньцзінь Цюаньцзянь" в 2017 році), а влітку минулого року в статусі вільного агента перебрався в "Шахтар".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Суркіс також заявив, що може виставити півзахисника "Динамо" Дениса Гармаша на трансфер.