RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Виглядали як діти: футболісти "Барселони" про ганьбу в Ліверпулі

Нападник "Барселони" Луїс Суарес прокоментував розгромну поразку своєї команди в матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів з "Ліверпулем" (0:4).

Слова Суареса наводить Marca.

"Ми повинні дуже критично поставитися до своєї гри. Подібне сталося з нами вже вдруге. Ми не мали права вдруге поспіль помилятися таким чином. Нам варто багато чого переосмислити.

"Ліверпулю" вдалося те, що вони хотіли - забити швидкий гол. Вони вірили в успіх з першої і до останньої хвилини матчу. Ми грали в свій футбол, але тепер повинні просити вибачення. При четвертому голі ми виглядали як діти. Ми дуже засмучені, нам дуже боляче ", - сказав Суарес.

"Складно змиритися з такою поразкою. Суперник був краще нас. Вони з першої хвилини гнули свою лінію. Було неймовірно складно боротися з їх пресингом. Ми намагалися забити гол, але нам цього не вдалося", - наводить слова півзахисника "Барселони" Серхіо Бускетса офіційний сайт УЄФА.

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ ВСІХ ІГОР

Раніше "Апостроф" публікував післяматчеві коментарі головних тренерів команд Юргена Клоппа ("Ліверпуль") і Ернесто Вальверде ("Барселона").