RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Модель розповіла подробиці скандальної ночі з легендарним футболістом

Слідом за звинуваченнями про зґвалтування на адресу одного з найкращих футболістів світу Неймара модель Нажила Тріндаді прийшла не телебачення і розповіла подробиці скандальної ночі, проведеної з гравцем в одному з готелів Парижа.

За словами дівчини, в листуванні форвард "ПСЖ" повідомив, що хоче з нею зустрітися. Модель відповіла, що через фінансові проблеми вона не може прилетіти до Франції з Бразилії. Футболіст пообіцяв допомогти їй грошима і свого слова дотримав.

Про події ж безпосередньо скандальної ночі Тріндаді розповіла наступне: "Він почав мене цілувати і роздягати. Але спочатку мені це навіть подобалося. А потім він почав вести себе грубо. Потім виявилося, що у нього немає презерватива, я почала говорити, що так не піде і на цьому треба закінчити, але він продовжував. Мені було боляче, і я голосно про це сказала, на що він мені відповів: "Ну вибач, красуня". Він повернув мене і почав гвалтувати, бити. Коли все закінчилося, я була в якомусь в шоці. Я вже пізніше усвідомила, що сталося. Я хочу справедливості, хочу, щоб він заплатив за цей вчинок".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що один з найкращих футболістів світу отримав страшну травму.