RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Пробачити і відпустити: Усик жорстко висловився про конфлікти

Український боксер Олександр Усик розповів, що він не злопам'ятний і вважає за найкраще прощати тих людей, які робили йому зло.

Слова Усика призводить його офіційний YouTube-канал.

"Чого б я ніколи в житті не пробачив? Хто я такий, щоб взагалі не прощати? Я страшенний грішник, але бог прощає те, що я роблю на землі, грішу. Він каже: "Не грішіть", говорить речі, які ведуть до порятунку, а ми, люди, грішимо. І він нас прощає.

Хто я такий, щоб не пробачити людини, навіть якщо вона мені щось зробила погане? Треба пропустити і відпустити, просто тримати її на дистанції. Чого злитися, камені в груди себе складати? Злоба - це кисляк, це ж рак. Ти всередині себе думаєш, що це погана людина, їй треба помститися. Та пішла вона *****! Ось просто, нехай вона іде відпочиває. Мир, дружба, сонце, біжи! Все, кайф. Думати ось це про неї, слова підбирати. Посміхайся, нехай всі думають, що ти дурник. А ти посміхайся собі, кайф. Найкраще прикинутися, що у тебе все добре, ніж пояснювати всім, що сталося. Шикарно", - сказав Усик.

В даний момент 32-річний Усик відновлюється від травми біцепса, яку він отримав під час підготовки до дебютного бою в суперважкій вазі проти камерунця Карлоса Такама. Раніше українець був абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі. Але через перехід в суперважку вагу він був позбавлений чемпіонських поясів за версіями WBA, WBO і WBC. При цьому Усик як і раніше є чемпіоном світу за версією IBF.

Раніше "Апостроф" публікував слова Усика, який розповів, чому не хоче боксувати з "російським витязем".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: Усик, бокс