RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У роздягальню краще не заходити: коментарі гравців і тренерів збірної України після перемоги на ЧС

У суботу, 15 червня, молодіжна збірна України, обігравши Південну Корею з рахунком 3:1, вперше в історії стала чемпіоном світу.

Після гри футболісти і тренерський штаб поділилися радістю від виграного трофея. Ось що вони сказали.

Олександр Петраков, головний тренер:
"У першу чергу, хотів би привітати хлопців, весь тренерський штаб і, нехай це і голосно сказано, весь український народ. Вболівальники нас дуже добре підтримували. Ми грали, наче вдома. Вони нас гнали вперед і допомагали, величезне їм спасибі за це. Можна сказати, що для мене це був "матч життя". Ми виграли, всіх з цим вітаю".

Валерій Бондар, капітан:
"Не знаю, як свої почуття передати словами. Думаю, той, хто вигравав великі турніри, теж не зможе це передати словами. Це неймовірні емоції. Це перемога, насамперед, для всієї України, для уболівальників, які нас підтримували, переживали, для наших рідних, близьких. Хочу сказати величезне спасибі нашому тренерському штабу, який вів нас до цього всього. І всім хлопцям, які віддавалися в усіх матчах повністю. Ми в це вірили, ми це заслужили. У роздягальню краще не заходити зараз. А суддівство не хочу обговорювати зараз. Рахунок - 3:1, ми виграти рали фінал".

Владислав Супряга, нападник:
"Дуже радий. Спасибі велике нашим уболівальникам, що прийшли і підтримали нас. Для нас це сильна перемога. Два голи? Намагався дуже сильно. Може, і фарт був сьогодні на моєму боці. Спасибі велике. Ще не зовсім встиг зрозуміти, що чемпіон світу".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у складі збірної України на ЧС-2019 грав син загиблого на Донбасі героя.