RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Суперсенсація: визначилася суперниця Світоліної в битві за півфінал Вімблдону

Стала відома наступна суперниця української тенісистки Еліни Світоліної, яка вийшла в чвертьфінал турніру Великого шолома Вімблдону.

Нею стала чеська тенісистка Кароліна Мухова, яка сенсаційно обіграла співвітчизницю Кароліну Плішкову в трьох сетах.

Поєдинок тривав більше трьох годин. У першій партії Плішкова зробила два брейка і виграла сет, віддавши лише одну свою подачу. Другий сет пройшов у рівній боротьбі, але при рахунку 6:5 Мухова зробила брейк і взяла партію. Вирішальна партія розтягнулася майже на дві години і завершилася перемогою Мухової з рахунком 13:11.

Кароліна Мухова (Чехія) - Кароліна Плішкова (Чехія) - 4:6, 7:5, 13:11

22-річна Мухова є 68-ю ракеткою світу. Для неї вихід до чвертьфіналу Вімблдону став найвищим досягненням в кар'єрі. Що стосується 27-річної Плішкової, то в даний момент вона займає третє місце в світовому рейтингу. Якби Плішкова дійшла до фіналу Вімблдону, то вона стала б першою ракеткою світу.

Світоліна і Мухова раніше зустрічалися лише одного разу. У 2019 українська тенісистка обіграла Мухову в двох сетах на турнірі в Досі. Поєдинок 1/4 фіналу Вімблдону Світоліна - Мухова відбудеться 9 липня.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українська тенісистка Даяна Ястремська поступилася в божевільному матчі 1/8 фіналу Вімблдону.