RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Під силу зіграти на рівних: тренер "Олександрії" висловився про вирішальної битви в Лізі Європи

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран поділився очікуваннями від матчу 4-го туру групового турніру Ліги Європи з "Сент-Етьєном". Зустріч відбудеться сьогодні, 7 листопада. Трансляція матчу "Олександрії" з "Сент-Етьєном" розпочнеться о 22:00.

"Приємно повернутися до Львова, адже тут ми добули своє перше очко в Лізі Європи. Сподіваємося, що нам вдасться показати такий же пристойний футбол, як проти "Гента" в домашньому матчі. Ми віримо, що нам під силу зіграти на рівних з такою командою , як "Сент-Етьєн". Подивився матчі суперника з "Монако" і "Амьєном". Ми побачили різні варіанти тактичних схем. Проти нас вони грали по-іншому, а в цих матчах за схемою 3-4-3. в їх складі присутній ротація. Сподобалася організація гри в обороні, команда вміє захищатися, вибігати в контратаки. у обох мат чах сподобався Буанга, який виділяється в цій команді", - сказав Шаран на прес-конференції.

Після трьох турів "Олександрія" та "Сент-Етьєн" ділять третє місце в турнірній таблиці групи I, набравши два очки. Матч є багато в чому визначальним для обох команд. Той клуб, який програє, практично втратить шанси на вихід в плей-офф Ліги Європи.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в матчі 3-го туру групового турніру "Сент-Етьєн" і "Олександрія" зіграли внічию у Франції.