RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У нас дуже хороші шанси: Шевченко оцінив перспективи збірної України на Євро-2020

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думкою про жеребкування фінальної стадії Євро-2020.

Слова Шевченко наводить телеканал "Футбол 1".

"Ми прекрасно розуміємо, що простих команд не буває. У нас буде на "Євро" дуже складна перша гра з голландцями. Це дуже хороша команда, в якій зібрано дуже сильних гравців і відмінний тренер. І з ними ми будемо грати на виїзді, тому буде дуже важко. Австрія теж дуже непростий суперник. А третього суперника по групі будемо чекати.

Я вважаю, що Україна має дуже хороші шанси вийти з цієї групи. Все буде залежати від того, в якому стані наші гравці підійдуть до початку чемпіонату Європи. І найголовніше, щоб не було травм. Звичайно, хотілося б не починати турнір матчем з голландцями, однією з найсильніших команд чемпіонату, я вважаю. Але раз так попало - значить, будемо грати", - сказав Шевченко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Матч "Нідерланди - Україна" відбудеться 14 червня на стадіоні "Йохан Кройфф Арена" в Амстердамі. 18 червня українська національна команда зіграє з командою з четвертого кошика в Бухаресті на стадіоні "Національна арена". Заключний матч групового турніру Україна проведе 22 червня в Бухаресті проти команди Австрії.

Раніше "Апостроф" публікував повний розклад матчів Євро-2020.