RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Російський топ-клуб серйозно покарав футболіста, який сидів у в'язниці за побиття людей

Нападник "Зеніту" Олександр Кокорін відсторонений від тренувань з першою командою в зв'язку з відмовою перейти в "Сочі".

Про це повідомила дружина футболіста Дарина Валітова в своєму Instagram.

"На превеликий жаль, Саша не продовжить свою кар'єру в "Зеніті". Для нього це велика біль, але від нього нічого не залежить. Сьогодні йому повідомили, що, так як він не має наміру продовжувати кар'єру в ФК "Сочі", керівництво "Зеніту" прийняло рішення до кінця сезону відправити його тренуватися і грати за "Зеніт-2", - написала дівчина.

Дану інформацію підтвердив і сам футболіст.

"Єдине, що я можу сказати, - на основні збори з "Зенітом" я не їду. Рішення це вже прийнято, і мені про це оголошено. Про те, де я продовжу кар'єру, поки нічого не можу сказати", - наводить слова Кокоріна "Апостроф" з посиланням на видання "Підйом".

Нагадаємо, восени 2018 року Кокорін, його брат Кирило, півзахисник "Ростова" Павло Мамаєв та їх друг Олександр Протасовіцкій, побили в Москві трьох осіб. За це обвинувачені отримали тюремні терміни від 1 року 5 місяців до півтора років позбавлення волі. Через кілька місяців вони звільнилися за умовами умовно-дострокового звільнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Зеніт" з ганьбою вилетів з Ліги чемпіонів.