RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Він його переб'є: "Коля кувалда" дав прогноз про переможця бою Ломаченко - Лопес

Колишній російський боксер Микола Валуєв на прізвисько "Коля кувалда" поділився очікуваннями від чемпіонського бою в легкій вазі між українцем Василем Ломаченко та американцем Теофімо Лопесом. Дивитися онлайн-трансляцію бою Ломаченко - Лопес на "Апострофі".

Слова Валуєва наводить "Чемпіонат".

"Це буде бій року. Думаю, що обидва пройдуть всю дистанцію і все вирішиться за очками, винести Лопеса складно. У Василя і Теофімо відмінна мотивація, американець навіть відчайдушний. Але знаючи Ломаченка, він його переб'є. На стороні Ломаченко різноманітність, досвід і вміння перемагати в чемпіонських раундах. Також феноменальна працездатність, просто феноменальна. Лопес же відрізняється молодістю, непоганими швидкісними якостями і, повторюся, відчайдушністю. Але відкритість може зіграти з американцем в мінус", - сказав Валуєв.

ЛОМАЧЕНКО - ЛОПЕС: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться в ніч з 17 на 18 жовтня в Лас-Вегасі (США). На кону поєдинку стоятимуть чотири пояси чемпіона світу в легкій вазі. Таким чином, переможець поєдинку стане абсолютним чемпіоном світу. В даний час Ломаченко є чемпіоном світу за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBC (Всесвітня боксерська рада) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Лопес володіє чемпіонським поясом за версією IBF (Міжнародна боксерська федерація).

Раніше повідомлялося, що Теофімо Лопес висловив повну впевненість в перемозі над Ломаченко.