RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Спорт

Новини

19 вересня

Всі новини

Ми посилено готуємося до головного старту року - домашнього чемпіонату Європи - гімнастка Влада Нікольченко

Напередодні чемпіонату Європи з художньої гімнастики, що стартує в кінці листопада в Києві, лідер української збірної, 17-річна Влада Нікольченко розповіла в інтерв'ю для Європейського гімнастичного союзу про свої очікування від турніру.

"Результати цього разу будуть абсолютно непередбачувані. Тому що до цього гімнастки світу зустрічалися на будь-яких змаганнях. Ми буквально рік не бачилися. Останній раз все виступали, щоб все-все були - це на Чемпіонаті світу рік тому у вересні-жовтні. І, звичайно, цікаво буде подивитися, хто набрав форму, а хто її втратив", - повідомила гімнастка.

Українська грація також поділилася, як важко було психологічно тренуватися в умовах карантину.

"У момент, коли у нас забрали все: всі змагання, все наше життя, все різко зупинилося, ніяких виїздів. Тренуємося, а для чого тренуємося? Ми готувалися до змагань, все йшло своєю чергою, і тут різко всього цього немає. Було важко. Але ми втягнулися, я почала тренуватися, поїхали на збори влітку, почали набирати змагальну форму, готуватися до змагань", - розповіла вона.

На даний момент, як каже Нікольченко, всі посилено готуються до головного старту цього року - чемпіонату Європи, який буде початком нового шляху до Олімпіади наступного року.

"Для нас дуже важливо знову відчути дух змагань вищого рівня. Ми дійсно щасливі, що цей Чемпіонат відбудеться і ми наполегливо готуємось, щоб гідно представити нашу країну на такому важливому турнірі", - підсумувала лідер збірної.

Нагадаємо, 36-й Чемпіонат Європи з художньої гімнастики відбудеться з 26 по 29 листопада в Києві у Палаці спорту. У турнірі візьмуть участь півтори сотні гімнасток з 27 країн-учасниць.