RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Ювентус - Динамо: відеоогляд

У матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів київське "Динамо" програло "Ювентусу" з рахунком 0:3. Зустріч відбулася в Турині на стадіоні "Альянц".

Перемогу італійському клубу принесли голи Федеріко К'єзи, Кріштіану Роналду і Альваро Морати.

ЮВЕНТУС - ДИНАМО: ВІДЕО ГОЛІВ

"Ювентус" з 12 очками займає друге місце в турнірній таблиці групи G. Італійський клуб гарантував собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів, але продовжує боротьбу за перше місце. "Динамо" з трьома очками займає третю позицію. Кияни зберігають шанси на вихід в плей-офф Ліги Європи.

У заключному турі "Динамо" вдома зіграє з "Ференцварошем", а "Ювентус" в гостях зустрінеться з "Барселоною". Матчі відбудуться 8 грудня.

ЮВЕНТУС Італія - ДИНАМО Україна - 3:0 (1:0)

Голи: К'єза (21), Роналду (57), Мората (66)

"Ювентус": Щесни, де Лігт, Демірал (Дрегушін, 69), Бонуччі (Данило, 62), Алекс Сандро, Бентанкур (Артур, 76), Маккенні, Ремзі (Бернардескі, 62), К'єза (Кулусевскі, 76), Роналду, Мората.

"Динамо": Бущан, Забарний, Кендзьора, Миколенко (Караваєв, 84), Попов, Вербич (Супряга, 72), Шапаренко, Циганков, Шепелев (Гармаш, 72), Родрігеш (де Пена, 72), Сидорчук.

Попередження: Бентанкур (10), Забарний (27), Шапаренко (81).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в 4-му турі групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо" розгромно програло "Барселоні", а "Ювентус" переміг "Ференцварош".