RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Шахтар і Динамо в Лізі Європи: що кажуть фахівці про жеребкування

14 грудня в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи сезону-2020/2021. Чемпіон України донецький "Шахтар" зіграє з "Маккабі" (Тель-Авів) з Ізраїлю. Срібний призер української першості київське "Динамо" зустрінеться з "Брюгге" з Бельгії.

"Апостроф" зробив добірку думок фахівців, які оцінили підсумки жеребкування для "Шахтаря" і "Динамо".

Колишній головний тренер збірної України Мирон Маркевич вірить, що обидва українські клуби пройдуть своїх суперників.

"Думаю, що "Шахтар" обов'язково пройде далі. Щодо "Динамо", то шанси десь 50 на 50. "Брюгге" виглядає солідніше від киян. "Динамо" потрібно підсилювати кожну лінію. Ризикну і скажу, що обидві українські команди пройдуть далі", - наводить слова Маркевича "Футбол 24".

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що донецький клуб зобов'язаний проходить в наступний раунд Ліги Європи.

"Ми зобов'язані проходити, тому що якщо ми "Маккабі" не пройдемо, то тоді взагалі немає сенсу не те що в Лізі чемпіонів грати, а немає сенсу думати про те, що ми повинні виграти Лігу Європи. Ми задоволені жеребкуванням", - наводить слова Палкіна прес-служба "Шахтаря".

Колишній головний тренер "Динамо" Йожеф Сабо висловив думку, що кияни нічим не перевершують бельгійський клуб.

"Брюгге" - хороша команда. Нам складно грати з такими колективами. Шанси у обох клубів рівні. Можливо, бельгійці продадуть декількох гравців, якими цікавляться в АПЛ, можливо, кияни теж посиляться, але, на сьогоднішній день, "Динамо" не сильніше за "Брюгге", - цитує Сабо 1927.kiev.ua.

Директор з футболу "Шахтаря" Даріо Срна висловив задоволення підсумками жеребкування.

"Я задоволений жеребкуванням, могла бути набагато гірше. "Маккабі" Тель-Авів показав непогану гру в Лізі Європи, посів друге місце в своїй групі, тому з великою повагою ставимося до суперника. "Шахтар" - фаворит у цій грі, адже ми півфіналіст Ліги Європи минулого сезону", - наводить слова Срни сайт телеканалів "1/2/3".

Раніше стали відомі всі пари 1/16 фіналу Ліги Європи.