RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

"Барселона" за 10 хвилин уникла ганьби в рекордному матчі Мессі: відеоогляд

У матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії "Барселона" не без зусиль обіграла "Райо Вальєкано" з рахунком 2:1. Зустріч відбулася в Мадриді на стадіоні "Кампо де Вальєкас".

Каталонський клуб захопив перевагу з перших хвилин і регулярно створював небезпечні моменти. У першому таймі "Райо Вальєкано" кілька разів виручили штанга, поперечина і воротар. Також в одному з епізодів, можливо, був пенальті, але арбітр не зафіксував порушення на Трінкау. На початку другого тайму Мессі зі штрафного влучив у поперечину, а потім несподівано забили господарі. Нето невдало відбив удар з гострого кута і Фран Гарсія добив м'яч у ворота. Через кілька хвилин "Барселона" зрівняла рахунок - Мессі замкнув простріл Грізманн. На 79-й хвилині перемогу каталонцям приніс де Йонг з передачі Альби.

Нападник і капітан "Барселони" Ліонель Мессі встановив рекорд клубу за кількістю матчів у Кубку Іспанії. Аргентинець провів в турнірі свій 76-й матч.

"Райо Вальєкано" - "Барселона" - 1:2 (0:0)

Голи: Фран Гарсія (63) - Мессі (69), Йонг (79)

"Райо Вальєкано": Дмитріївськи, Ернандес (Адвінкула, 83), Катена, Савельїч, Мартос (Паласон, 83), Хоні Монтьєль (Гарсія, 56), Фран Гарсія, Мартін (Суарес, 71), Комесанья, Трехо, Касмі (Антоньін, 71).

"Барселона": Нето, Лангле, Фірпо (Педрі, 68), Мінгеса, Араухо, Пуч (Альба, 68), де Йонг, Бускетс, Трінкау (Дембеле, 68), Грізманн (Брейтуейт, 85), Мессі.

Попередження: Комесанья (10), Трехо (54), Дембеле (73), Суарес (89), Брейтуейт (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Барселона" програла у фіналі Суперкубка Іспанії.