RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Де ж завод: Алієв задав незручне запитання президенту УАФ, відео

Колишній півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв відповів на листа комітету з етики Української асоціації футболу (УАФ), в якому він звинувачується в можливом нанесенні шкоди іміджу українському футболу через свою пісню, яка містить нецензурні слова. У своїй промові Алієв звернувся до президента УАФ Андрія Павелка, запитавши, куди зник завод з виробництва футбольних полів, який повинен переїхати з Київської області до Краматорська.

Про це Алієв заявив на своєму YouTube-каналі "Кент".

"Мені хочуть закрити рот, але у них це не вийде. Мабуть, що це все йде від УАФ, напевно, від Андрія Васильовича Павелко. Андрій, не займайся нісенітницею. У мене теж є до тебе якісь питання, які я можу тобі задати. Одне моє питання хотів би я озвучити зараз. Є ж завод з виробництва футбольних полів, яких у нас так "багато". Він з Києва різко переїхав до Краматорська. Чому так? Мені незрозуміло. Якщо є бажання - дайте відповідь, будь ласка, людям, щоб вони знали. А дурити не треба. Я у футболі дуже давно і все прекрасно знаю, що і як. Просто не заводьте мене. Я вас не чіпав, і ви мене не чіпайте цими вашими листівками", - сказав Алієв і в кінці своїй емоційній промові зім'яв лист від УАФ і кинув його в камеру.

За відомостями журналіста Костянтина Андріюка, співробітникам заводу поставили ультиматум - переїзд до Краматорська чи звільнення. Журналіст пов'язує переїзд заводу з дружбою між Павелко та народним депутатом Максимом Єфімовим, який є президентом Федерації футболу Донецької області.

Раніше повідомлялося, що Алієв зазнав поразки в своєму дебютному бою в боксі.