RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Російський кривдник Гвоздика добув яскраву перемогу нокаутом: відео бою

Російський боксер Артур Бетербієв в чемпіонському бою в напівважкій вазі (до 79,378 кг) здобув перемогу над представником Німеччини Адамом Дейнесом. Поєдинок відбувся в Москві в рамках вечора боксу.

Бетербієв захопив ініціативу з першого раунду і регулярно завдавав опонентові потужні удари. Втім, Дейнес не збирався здаватися і регулярно небезпечно контратакував. У 10-му раунді Бетербієв провів особливо потужний удар і німець впав на канвас. Дейнес зміг встати на рахунок "дев'ять", але виявився не в змозі продовжувати бій. Рефері зафіксував перемогу росіянина технічним нокаутом.

Завдяки перемозі Бетербієв захистив титули чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської ради (WBC) і Міжнародної боксерської федерації (IBF). Нагадаємо, що пояс WBC росіянин завоював в жовтні 2019 року, нокаутувавши українського боксера Олександра Гвоздика.

Раніше повідомлялося, що британські боксери Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі підписали контракт на проведення двох боїв за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.