RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Яке він має відношення? Це смішно!": Маркевич відповів Суркісу щодо фіналу Ліги Чемпіонів

Український функціонер Мирон Маркевич відреагував на слова президента ФК "Динамо" Ігоря Суркіса про те, що проведення матчів і фіналу ЛЧ-2018 в Києві нібито заслуга його брата Григорія Суркіса, але не УАФ. За словами Маркевич брати до цих подій не мали жодного відношення, а в організації та проведенні матчів було задіяно дуже багато людей.

Про це він сказав в коментарі Апострофу.

Була виконана величезна командна робота керівництвом Української асоціації футболу, мерією Києва, УЄФА і не тільки, підкреслив Маркевич.

"До цих подій були причетні дуже велика кількість люде, і тягнути на себе ковдру (Григорій Суркіс на момент проведення ЛЧ вже кілька років як не працював в ФФУ) - це, як мінімум, не красиво і точно неправильно", - сказав він.

Маркевич нагадав Суркісам, що УАФ в 2018 році керував Андрій Павелко.

"А тому те, що він (Ігор Суркіс) говорить - це взагалі смішно. Був інший глава УАФ, і все вже на той час було абсолютно інше. Не знаю на кого такі заяви взагалі розраховані. Сподіваюся, що розумні люди і так все прекрасно розуміють", - додав функціонер.

Відзначимо, що Ігор Суркіс в інтерв'ю "Про футбол" приписав проведення матчів і фіналу ЛЧ в Києві в 2018 році до заслуг свого старшого брата експрезидента ФФУ. Він також поскаржився, що Григорію Суркісу нібито не дали можливості продовжувати працювати у вищих інституціях.

Нагадаємо, влітку 2018 у Києві на НСК "Олімпійський" відбувся фінал Ліги Чемпіонів. Тоді Реал обіграв Ліверпуль з рахунком 3:1.