RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Манчестер Сіті - Челсі: останні новини перед фіналом Ліги чемпіонів

29 травня в фінальному матчі Ліги чемпіонів зіграють англійські клуби "Манчестер Сіті" і "Челсі". Зустріч пройде в Порту (Португалія) на стадіоні "Драгау". Онлайн трансляція Манчестер Сіті - Челсі буде доступна на "Апострофі".

Початок зустрічі о 22:00.

Команди підходять до фіналу в оптимальних складах. Деякі проблеми зі здоров'ям є у півзахисників Ілкая Гюндогана ("Манчестер Сіті") і Нголо Канте ("Челсі"), але, швидше за все, вони вийдуть на поле.

Воротар "Манчестер Сіті" Едерсон готувався до можливої участі в серії післяматчевих пенальті і забив 10 з 11 ударів. Нагадаємо, що у фіналі Ліги чемпіонів "Вільярреал" по пенальті переміг "Манчестер Юнайтед". У тому матчі польові гравці забили всі удари і результат матчу вирішився при пробитті пенальті воротарями. Голкіпер "Вільярреала" забив свій удар, а потім відбив удар свого колеги з "Манчестер Юнайтед".

"Перемогти хочуть усі. Але, щоб перемогти, потрібно добре грати. А сильний тиск і напруга іноді заважають футболістам", - сказав головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола.

"Нехай ми все-таки аутсайдери, сподіваюся, ми переможемо. Прекрасно розуміємо, що "Манчестер Сіті" - це зразок. Але в футболі у тебе завжди є шанс скоротити різницю", - сказав наставник "Челсі" Томас Тухель.