RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В Україні розповіли про хитру гру, яку світ веде проти Путіна

Світ грає з Росією в геополітичну гру, натякаючи на прийняття вигідних для Кремля рішень, проте на загальну неприйнятну для РФ ситуацію це ніяк не впливає.

Про це написав блогер Володимир Співаковський у своєму Facebook.

"Стає зрозумілою ця гео-шахова гра в кішки-мишки з Росією. Так, дають їй можливість підкупити всяких штамаєрів, пангімунів і сарко-зі, яким не соромно продаватися за гречку. Але на загальну задушливу ситуацію для Росії це не впливає. Просто треба трохи вузлик попускати, типу, будете себе добре вести, може, і поставимо питання про ослаблення санкцій... коли-небудь... А самі беруть і продовжують ці санкції ще на півроку", - зазначає блогер.

"Або ось Папа Римський полетів на Кубу і там зустрівся з російським патріархом, про що у нас сильно переживали. Так, вони там всі перетерли, Кирило полетів задоволений і доповів Путіну, отримавши медаль. Типу, все на мазі, змовилися. А тут раптом сьогодні бах-тара-бах, і на Криті притиснули росіян, анонсувавши в Україні автокефальну церкву. Вже не знаю, як там Кирило буде виправдовуватися, і білі капці лизати своєму монархові. Або от взяли і забанили їх легкоатлетів на олімпіаду. Тобто, не так щоб повністю знести голову, за все... А трохи оскопили, і геть 20-30 медалей. Нехай метушаться", продовжує Співаковський.

"Так іноді миють підлогу невіджатою ганчіркою. Возять нею по брудній підлозі і однією і тією ж водою... Типу, підлога-то миється... А бруду все більше. І розводи всім видні. А Росія думає, що вона очищається. А нею возять по підлозі, і вона купається в багнюці. І ловить від цього кайф. І якось непомітно тьмянішають очі простих росіян. Здається, вони стали про щось здогадуватися. Бравади менше. Життя гірше. Роботи менше. Грошей немає. Тупо немає грошей", - констатує блогер.

"Всі питають, чи довго вона буде так маятися? Тобто, чи довго ще це кіно світ буде терпіти? Думаю, що недовго. Період напіврозпаду вже минули", - вважає Співаковський.

Сьогодні постійні представники 28 країн-членів Європейського Союзу досягли принципової домовленості про продовження економічних санкцій щодо Росії ще на півроку.

Як повідомляв "Апостроф", канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила про готовність ввести додаткові санкції проти Росії за її військову агресію в Україні, якщо це буде необхідно.