RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​У Росії з другої спроби застрелили путінського "борця з корупцією": фото і подробиці вбивства

10 жовтня в поселенні Архангельське під Москвою невідомий застрелив слідчого з особливо важливих справ МВС Росії Євгену Шишкіну.

Про це повідомляють російські ЗМІ в Telegram каналі.

Згідно з повідомленням, кілер зробив два постріли в жінку, коли та виходила з під'їзду власного будинку. Одна з куль потрапила в шию, це поранення і виявилося смертельним.

Євгенія Шишкіна була діючим співробітником поліції в званні підполковника (старший слідчий з ОВС слідчої частини слідчого управління УТ МВС по ЦФО).

Вона працювала в Управлінні на транспорті МВС по ЦФО і вела резонансні справи, пов'язані з економічними злочинами і шахрайством.

У січні її вже намагалися вбити: злочинці спалили "Лексус" Шишкіної. Тоді її не було в машині.

Відомо, що коли Шишкіну намагалися вбити в минулий раз - у справі спливли хабара, договорняки і родичі пацана, якого вона тоді намагалася посадити.

Подполковніцу запідозрили у хабарництві і махінації. Нібито вона розслідувала перевезення великої партії наркотиків на залізниці, затримала невинного хлопця, а потім, вимагала у нього гроші, погрожуючи посадити за ґрати. Його сім'ю і підозрювали в підпалі.

Тоді, факт перевищення повноважень не підтвердили. Січневе замах провалилося.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії під Санкт-Петербургом в понеділок, 17 вересня, розстріляли машину з відомим підприємцем Бадрі Шенгелія, в результаті чого той загинув на місці.