RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Депортований із України росіянин вивісив український прапор на своїй оселі: мережа розчулена

У мережі обговорюють історію росіянина Володимира Єгорова, який втік із РФ після підпалу його будинку через активну підтримку України, але в результаті - українська держава його депортувала назад.

Про це написав у Facebook журналіст Аркадій Бабченко.

Так, чоловік вивісив на своєму будинку в Тверській області, в Росії український прапор на підтримку українського політв'язня в РФ Олега Сенцова.

Будинок "екстреміста" неодноразово намагалися підпалити. У вікно кімнати, де спали його дружина і двоє дітей кинули каністру з бензином.

"Володимир - той самий чоловік, який втік в Україну, прожив тут тиждень, встиг навіть влаштуватися на роботу, а потім йому без пояснення причин люди в масках вручили заборону на в'їзд, вивезли на кордон і витурили за прикордонний пункт. Місяць він жив на нейтральній смузі між Україною і Білоруссю. У автомобілі. Потім змушений був повернутися в Мордор. Його взяло КДБ Білорусі. Передало до Росії. Він відсидів у СІЗО в Брянську. Був випущений під підписку. Зараз сидить в цьому самому своєму недопаленому будинку, вивішує на підтримку Олега Сенцова тризуб, і чекає арешту. Ви мене, звичайно, вибачте, але таку міграційну політику я не розумію і не зрозумію", - пише Бабченко.

Під постом з'явилися кілька сот коментарів з цього приводу. Думки коментаторів розділилися. Одні підтримали політику Єгорова та подякували йому за такий хоробрий крок. Інші поцікавилися, "Чи при своєму він розумі?"

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відео, де жителя Сибіру налякали "прапори України" в заповіднику.