RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Наша країна йде в пекло": Трамп виступив перед прихильниками після суду

У Нью-Йорку відбувся судовий розгляд у справі колишнього президента США Дональда Трампа, йому висунули звинувачення, що складаються з 34 пунктів і відпустили додому. Через якийсь час Трамп виступив перед прихильниками, заявивши, що єдиний злочин, який він скоїв, – це допомога своїй країні.

Промову Трампа з резиденції Мар-а-Лаго у Флориді, куди він прилетів одразу після засідання суду, транслювалася The Telegraph.

Екс-президент з'явився перед своїми прихильниками та пресою під звуки пенсії "Гордий бути американцем" та скандування натовпу "США".

Трамп заявив, що ніколи не робив нічого незаконного, а звинувачення проти нього взагалі ніколи не мали бути пред'явлені. Він розкритикував окружного прокурора Елвіна Брегга, який веде справу, і суддю Хуана Мерчана, який "ненавидить Трампа".

Читайте також: У чому суд звинуватив Дональда Трампа: повний текст звинувачення

Елвіна Брегга екс-президент назвав "справжнім злочинцем". На його думку, витік інформації в пресу має призвести до судового переслідування або принаймні до його відставки.

"Ви хочете отримати президента Трампа за будь-яку ціну. Як виявляється, усі, хто вивчав цю справу... кажуть, що в ньому немає злочину і його ніколи не слід збуджувати. Ніколи не повинно було бути розпочато... Це образа для нашої країни і світ уже сміється з нас", - сказав Трамп.

За його словами, демократи "шпигували" за ним.

"Із самого початку демократи шпигували за моєю кампанією. Пам'ятаєте це? Вони атакували мене зливою шахрайських вигадок. Росія, Росія, Росія... Україна, Україна, Україна", - сказав він.

Колишній президент Сполучених Штатів заявив, що його країна занепадає, але висловив упевненість, що Америка знову стане великою.

"Ми – нація в занепаді. І тепер ці радикальні ліві безумці хочуть втрутитися у наші вибори, використовуючи правоохоронні органи. Ми не можемо цього допустити. Однак я не сумніваюся, що ми зробимо Америку знову великою", – заявив Трамп.

Нагадаємо, наступне засідання суду у його справі призначено на 4 грудня.

Читайте також матеріал "Апострофа": Шоу "Посадити Трампа": чи потрапить колишній президент США за ґрати

  • Вас може зацікавити:

У США склали рейтинг всіх президентів - Трамп в самому "хвості", але є особистості і гірше

Трамп піде "під кримінал": деталі безпрецедентного рішення США

До резиденції експрезидента США прийшли з обшуками: що вдалося знайти