RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Померла Джозефіна Чаплін: в яких фільмах знімалась знаменита актриса

Лише за кілька днів після смерті Джейн Біркін, стало відомо про смерть французької актриси Джозефіни Чаплін, дочки легендарного Чарлі Чапліна, онуки знаменитого американського драматурга, лауреата Нобелівської премії Юджина О'Ніла.

Про це пише The Guardian.

Читайте також: Перша річниця смерті Руслани Писанки: чоловік актриси поділився спогадами про кохану

Повідомляється, що актриса Джозефіна Ханна Чаплін померла в Парижі ще 13 липня, але сім'я повідомила про її смерть лише за тиждень. Донька режисера та актора Чарлі Чапліна померла у віці 74 років. Джозефіна була шостою з 11 дітей Черлі Чапліна та третьою з восьми дітей, народжених у шлюбі Чапліна та сценаристки Юджин О'Ніл. Чаплін познайомився з О'Ніл у 1942 році. На той момент йому було 53 роки, а Юджин - всього 18. Проте вже наступного року вони одружилися. Джозефіна Чаплін народилася в Санта-Моніці, штат Каліфорнія, у березні 1949 року. Вперше вона з'явилася на екрані у віці трьох років у фільмі свого батька "В центрі уваги". У 18 років вона знялася у фільмі Чапліна "Графиня з Гонконгу".

Потім Джозефіна Чаплін грала у фільмі Менахема Голана "Втеча до сонця", знімалася з Клаусом Кінскі в німецькомовній картині "Джек-різник", але найбільшу популярність, як актрисі, їй принесла роль у фільмі "Кентерберійські оповідання", екранізованому 1971-го року італійцем П'єрпаоло Пазоліні. У пізнішому віці Чаплін курувала сімейним офісом Чапліна в Парижі.

Жозефіна Чаплін двічі була одружена. Вперше за грецьким бізнесменом Ніккі Сістоварісом, а вдруге - за археологом Жан-Клодом Жарденом. У повідомленні про смерть Джозефіни Чаплін йдеться, що її похорон відбудеться в Парижі "у вузькому сімейному колі".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українська актриса Олена Світлицька поскаржилася на неадекватну росіянку, яка накинулася на її дочку в Туреччині.

Вас також може зацікавити:

Як летить час: Бред Пітт та інші знаменитості, які святкують 60-річчя у 2023 році

Джордж Клуні закликав світ ліквідувати ПВК "Вагнер" та бізнес-імперію групи

Українці розкритикували Горбунова через серіал за 33 млн гривень: Єфросиніна здивувала реакцією