Лайм

Українці розкритикували Горбунова через серіал за 33 млн. гривень: Єфросиніна здивувала реакцією

Більшість користувачів мережі не погодилися з такою позицією зірки

Поки українці продовжують активно обговорювати скандал з серіалом Юрія Горбунова за 33 державних мільйони, Маша Єфросиніна вирішила висловились рахунок публічних розбірок у соцмережах. Зокрема, вона заявила, що така негативна бурхлива реакція людей на новину про зйомки комедії є нічим іншим, як "занепадом", "внутрішньою ворожнечею" та "розпадом єдності".

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості в Instagram. У пості вона зазначила, що, на її думку, наразі потрібно бути об'єднаними і не зважати на особистостей, які "могли налажати". Саме через це ведуча заявила, що не буде коментувати настрій користувачів мережі, який зараз панує в інформаційному просторі.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Розчленовуючи кожну людину публічно, ви пишете про те, що, вона лажає, а за неї гинуть наші хлопці та дівчата. І в цьому ви абсолютно праві. Гинуть. Страшною смертю. Але я ще бачу ментальну смерть тут у нас, в тилу. Щодня бачу живих жінок та дітей, вбитих всередині. Бачу, що піздець країні, як живому організму, вже прийшов до нас. Ми чуємо зізнання у спробах суїцидів, небажанні щось робити, бачимо апатію та виснаження, сльози та крики від відчаю .. просто тому, що війна все забрала, окрім життя", - йдеться у дописі Єфросиніної.

Читайте також: Репер ASAP Rocky похвалився прикрасою з літерою Z та розгнівав українців: фото.

Марія зазначила, що настав етап якого вона боялася, але знала, що він буде. На її думку, українці "завершили фазу фантастичного єднання через початок повномасштабного вторгнення" і перейшли у "фазу тотального психологічного занепаду", який став причиною "внутрішньої ворожнечі" та "ментальної смерті":

"Я дуже цього боялася, але це сталося - ми, як суспільство, завершили фазу фантастичного єднання, спричиненого початком повномасштабного вторгнення, і перейшли у фазу, описану багатьма істориками та дослідниками війн - тотальний психологічний занепад суспільства, який спричинятиме внутрішню ворожнечу та розпад нашої єдності. Що, звісно, на руку ворогу. Бляха, і це саме тоді, коли нам потрібно ставати ще кращими - кращими за самих себе. Щоб вижити та перемогти в цій клятій боротьбі з аномальним злом!" - зазначила знаменитість.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"В мене завжди є позиція, і всі, хто слідкує за мною, це знають. Але повторю ще раз позицію, артикульовану мною після того, як я сама стояла на публічному ешафоті рік тому - я не буду брати участь у внутрішніх срачах, як би мене саму не бісили дії фігурантів всіх скандалів", - також наголосила вона.

Говорячи про участь у "публічних розстрілах" та "стояння ешафоті", ведчуча мала на увазі пов'язаний із нею мовний скандал, який виник минулого року. Нагадаємо, тоді зірку разом із Олею Поляковою розкритикували за використання російської мови після початку війни. Ведуча та співачка якийсь час вели програму "Дорослі дівчатка", що виходить на YouTube, російською.

Єфросиніна у 2022-му говорила, що "українською у неї не виходить так жартувати, як російською": "Ми обидві говоримо українською. Оля співає українські пісні, я повністю переклала свій інстаграм, коли я можу виправити помилки, подумати над текстом. Там, де нас захоплюють емоції, там, де ми швидко маємо викласти свою думку, там, де відбувається щось тригерне, трепетне, у мене, наприклад, не виходить емоційно перейти. Не виходить жартувати, у нас немає цієї хімії".

Маша Єфросиніна та Оля ПоляковаФото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте на тему: Не рахуйте чужих грошей: Лілія Ребрик відповіла на хейт через відпочинок на морі.

Тим часом українці у коментарях під свіжим постом зірки коментують скандал із серіалом та реакцію на нього Єфросиніної. Так, можна побачити, що користувачів мережі образило, що прояви громадянської свідомості і суспільний контроль над витратами державних коштів ведуча вважає "деградацією". Нижче опубліковані деякі коментарі людей, які вони залишили під дописом ведучої:

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків