Лайм

Перша річниця смерті Руслани Писанки: чоловік акторки поділився спогадами про кохану

"Так, я продовжую жити, але рецепта, як це все відпустити"

19 липня 2022 року, рівно рік тому, пішла з життя українська акторка та ведуча Руслана Писанка. У перші роковини смерті чоловік знаменитості поділився теплими спогадами про свою обраницю.

Так, у програмі "ЖВЛ" Ігор Ісаков пригадав, якою була їхня перша зустріч, після того, як Писанка запізнилася на 4 години на побачення: "Під’їхала велика чорна машина, відкрилось вікно, Руся сиділа ще з мокрим волоссям – вся така неймовірна… Так, я трохи загубився. Пам’ятаю, коли вона запитала, чому я мовчу, я відповів: "Русь, ти щось кажи, а я помовчу, поки прийду в себе". Не дивлячись на образ вольової і сильної, вона потребувала якогось захисту. Їй потрібен був чоловік". Через рік стосунків і 4 місяці закохані одружилися.

Фото: Facebook/Igor Isakov

Читайте також: Друг Руслани Писанки розповів, хто був поряд з нею перед смертю і на що хворіла мама.

Ісаков говорить, що не міг довго витримувати розлуки з Писанкою, тому коли його кохана затримувалася десь, він проїжджав до неї. "Якщо вона вже довго затримувалася десь... В Одесу до неї їздив, в Черкаси до неї їздив, в Харків їздив до неї на побачення, коли в неї був гастрольний графік складний. Я хотів до неї, сумував дуже. І сумую", - зізнається Ігор.

Крім того, обранець зірки розповів, як дізнався про діагноз своєї дружини, і який момент у цей період був одним із найболючіших: "Подзвонила мені і сказала: “Ігорюша, не хвилюйся. Все добре, але в мене є пухлини. Лікарі сказали, що все операбельно, тому ми все зробимо, все буде добре”. Я наскільки повірив її словам, що коли прийшов документ з її діагнозом для того, щоб я мав змогу виїхати з країни, там було написано, що це вже було “палеативне лікування”.

Я подумав, що це була якась помилка, тому що я не розумів цих слів. Я коли збирався їхати до неї, вона мені прислала величезний список. Це і мультиварка, і сковорідки, і келихи. Вона попросила привезти їй всі перуки. І на жаль, всі ці перуки їй згодилися. Мені довелося підстригати Русю. Це був такий момент дуже неприємний".

Фото: instagram.com/pisankaruslana

Після смерті акторки Ісаков мріяв про те, що вона залишила йому якийсь лист, але такі надії були марними. "Мріяв, що десь є якийсь лист, де Руся щось мені написала. На жаль, взагалі нічого подібного. Бо Руся була оптимістом, і навіть якихось думок про те, що буде щось недобре, не виникало. Впевнений, що точно вона не хотіла б, щоб ридали. Так, я продовжую жити, але рецепта, як це все відпустити і знову почати якось повноцінно жити, його немає. Мабуть, потрібен час", - поділився своїми думками він.

Читайте на тему: Могли бути парою: Влад Яма вшанував пам'ять Руслани Писанки і показав архівні фото.

Ісаков також показав частину їхнього будинку, яка згоріла після смерті дружини.

"Після обстрілів були значні коливання електроенергії і сталася пожежа. Вигоріла наша гончарна майстерня. Весь час ставлю собі таке питання: „Сподобалась би Русі ця частина, яка зараз з’явилася в нашому будинку?“. І трохи навіть собою пишаюся. Думаю, що сподобалось би це місце навіть більше, ніж те, що було раніше", - зізнався Ігор.

Фото: Сніданок з 1+1

Фото: Сніданок з 1+1

Нагадаємо, життя Руслани Писанки забрала онкологія. У акторки була запущена хвороба, яка швидко прогресувала. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну вона виїхала до Німеччини, і саме там лікарі поставили їй страшний діагноз.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа