RU  UA

У Пригожина було три "двійника": екс-співробітник КДБ висунув свою версію загибелі

У засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина були десятки паспортів на різні прізвища та двійники. Так що насправді зараз він може бути будь-де.

Таку думку в ефірі Апостроф TV висловив колишній співробітник КДБ СРСР та Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов.

Читайте також: Кремлівська вендетта: за що поплатився Пригожин

"Версія про вбивство Пригожина Міноборони цілком можлива. Це підтверджує, що Путіна ця подія застала на якихось святкуваннях у Курській області. Це зламало йому телекартинку. За повідомленням Слідчого комітету РФ, особи всіх загиблих встановлені і відповідають заявленим у списку пасажирів. там був саме власник Вагнера, там не міститься.У Пригожина було три співробітники на ім'я Євген Пригожин.При цьому один із них дуже схожий на Пригожин.Один із цих трьох зараз сидить у в'язниці.А будь-який з інших двох міг бути в літаку. Таким чином, розбитися міг Пригожин, але не той", - розповів Жирнов.

За його словами, у Пригожина були десятки паспортів на різні прізвища, тож він може бути будь-де.

"Скоріш за все, Пригожин у підпіллі не засидиться. І може постати, наприклад, наступного року перед російськими виборами", - поділився ексспівробітник КДБ.

Жирнов також зазначив, що смерть Пригожина ще довго даватиме Путіну про себе знати, він щоразу згадуватиме про нього. Він показав, що Путін дуже слабкий і не має жодної підтримки.

"Якщо Пригожин живий, то для нього настали небезпечні часи. Офіційно його вже убили. Тож тепер його можуть прибрати по тихому і просто прикопати в тій же могилі. У Путіна погана ситуація. Зараз його виступи обговорюються тільки в плані того, двійник це чи ні. До нього міцно причепилося прізвисько "бункерний дід". Тож тепер йому обирають опонента на виборах постарше. Путіну треба було йти раніше. Зараз він пересидів на посаді. І що б він тепер не зробив - все буде погано", - розповів Жирнов.

Нагадаємо, найманці "Вагнера" почали бунтувати через ліквідацію їх ватажка.

  • Вас може зацікавити:

"Я знав його дуже давно": Путін вперше прокоментував смерть Пригожина

Шойгу, Герасимов, де я? Яскраві меми на катастрофі з літаком Пригожина

Падіння чорного "Вагнера": що станеться після відправлення Пригожина на концерт до Кобзона