RU  UA  EN

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

30 вересня

Всі новини

Головна редакторка Bild розповіла, якою має бути реакція Німеччини після замаху на главу Rheinmetall

Редакторка видання Bild Маріон Хорн розкритикувала позицію "канцлера миру" Олафа Шольца, вказавши, що тактика "не дратувати" російського диктатора Володимира Путіна провалилася. Вона вважає, що реакцією Німеччини після замаху на главу Rheinmetall має бути постачання Україні ракет Taurus.

Про це розповіла головна редакторка Bild Маріон Хорн.

Вона звинуватила уряд Німеччини у так званому "заячому боягузтві" після новин про зрив замаху на главу Rheinmetall Арміна Паппергера. Зокрема ось як вона прокоментувала тактику Німеччини щодо політики російського диктатора:

"Тактика німецького уряду підтримувати Україну, але "не дратувати" Путіна провалилася. Якщо інформація про російську змову з метою вбивства глави Rheinmetall Арміна Паппергера виявиться правдою, відповідь може бути тільки одна: ми повинні поставити ракети Taurus в Україну!".

На її думку, глава Кремля повинен відчути наслідки за свої дії: "Путін повинен відчути, що його дії мають наслідки щоразу, як його ловлять на спробі вбити в нашій країні. І я очікую, що наш уряд тепер зробить усе, що в його силах, щоб покласти край залежності від розвідки США. Це означає повну технологічну і кадрову модернізацію спецслужб, щоб покласти край добровільній німецькій сліпоті".

Маріон Хорн вважає позицію канцлера Німеччини Олафа Шольца як "канцлера миру" безглуздою, наголосивши, що з Росією можна домогтися миру лише силою:

"Це безглуздя, коли канцлер Шольц у Вашингтоні погоджується з комюніке НАТО про те, що Росія - наш головний супротивник, а вдома прикидається канцлером миру. Не питання, ми всі хочемо миру. Але з путінською Росією ми зможемо домогтися його тільки з позиції сили".

"Заяче боягузтво Німеччини Путін не сприймає всерйоз. Але Шольц і СДПН все ще застрягли у вчора. Вчиняючи так, вони піддають ризику нашу безпеку і свободу в Європі. Я не хочу прокинутися в країні, де при владі Путін. І мої діти теж. Навіть 10% умиротворення - це на 10% більше, ніж потрібно!", – сказала вона.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, що CNN дізнався про спробу Росії вбити голову найбільшого у Німеччині оборонного концерну. На початку 2024 року розвідка США дізналася, що російські керманичі планували замах на Арміна Паппергера.