RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

"Неймовірна заява": Карлсон розповів, на що йому вночі поскаржився Путін

Американський проросійський журналіст Такер Карлсон зізнався, що глава Кремля Володимир Путін після інтерв'ю з ним у лютому 2024 року заявив, що стурбований загрозою перетворення війни проти України на ядерний конфлікт.

Про це він сказав у коментарі виданню The Wall Street Journal .

За словами Карлсона, ближче до ночі Путін відвів його на "приватну" розмову без знімальної групи та охорони. Розмова відбувалася у Кремлі. Стоячи в тіні статуї Петра I, Путін сказав, що "стурбований тим, що вторгнення в Україну може перерости в ядерний конфлікт".

Оглядач німецького видання BILD Себастьян Гайслер назвав визнання Путіна "неймовірною заявою", оскільки той сам розпочав війну і не раз погрожував ядерною зброєю.

Карлсон також розповів про скарги Путіна, що Байден не розмовляє з ним із початку війни. Кремлівський диктатор бездоказово заявив, що "деякі члени адміністрації Байдена, які мають сімейне коріння в нинішній Україні, перешкоджали мирним зусиллям".

Карлсон, який вірить у нечисту силу, намагався поговорити з Путіним про демонів, якими нібито був одержимий Гітлер. Однак глава Кремля не підтримав розмови.

Раніше Такер висміяв заяви Путіна, сказані йому під час інтерв'ю.