RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Радник Трампа просив Пєскова про допомогу з бізнесом у Москві - The Washington Post

Екс-віце-президент Trump Organization, бізнес-радник Дональда Трампа, а нині його особистий адвокат - Майкл Коен - звертався до прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова з проханням посприяти в будівництві Trump Tower в Москві.

Про це повідомляє газета The Washington Post, посилаючись на відповідні документи, надані Конгресу.

Так, Коен відправив електронного листа Пєскову під час виборчої кампанії в США - в середині січня 2016 року. Воно стосувалося будівництва Trump Tower в Москві. Проект не отримав необхідних погоджень від російської влади, і тоді американський бізнесмен Фелікс Сетер порадив Коену звернутися до Пєскова, оскільки, на його думку, для проекту міг знадобитися дозвіл уряду РФ.

Сам Коен, виступаючи перед конгресменами 28 серпня, заявив, що так і не отримав відповідь від Пєскова і пізніше ні з ким з російських чиновників не обговорював бізнес-проект Трампа.

Нинішній радник президента США Тай Кобб, найнятий ним в липні поточного року спеціально для вирішення питань про можливі зв'язки з Росією, стверджує, що сам Трамп не знав про лист Коена до Пєскова.

Нагадаємо, раніше The Washington Post повідомило, що плани будівництва Trump Tower в Москві збіглися з початком виборчої кампанії в США.