RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

53/5000 Stalo izvestno, kto mozhet priyti v Siriyu na smenu SSHA Стало відомо, хто може прийти до Сирії на зміну США

США планують обговорити з владою країн Перської затоки можливе перекидання їх військового контингенту до Сирії на територію, де зараз знаходяться ВС США.

Про це заявив держсекретар США Майкл Помпео, відповідаючи на питання журналістів по дорозі з Саудівської Аравії в Ізраїль, передає УНН.

"Ми повинні переконатися в тому, що правильно все розуміємо. Це в буквальному сенсі ситуація, де потрібно двічі відміряти і один відрізати, адже так? Так що я хочу переконатися в тому, що наші політичні наміри повністю збігаються, і коли це станеться, ми сядемо і проведемо переговори про те, як краще це реалізувати. як я вже говорив, цим займається не тільки Америка, країни Перської затоки працюють разом з нами, щоб подбати про свій регіон", - пояснив він.

Відзначимо, що буквально 19 квітня телекомпанія CNN повідомила, що Держсекретар Майк Помпео і новий помічник президента США з національної безпеки Джон Болтон активно просувають в адміністрації план формування арабських стабілізаційних сил на зміну американському обмеженому контингенту в Сирії. Джерела The Wall Street Journal стверджували, що відповідне звернення було відправлено Саудівській Аравії, Катару та ОАЕ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про важливу домовленість США по Сирії.