RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

15 червня

14 червня

Всі новини

Помер легендарний ведучий шоу "Хто хоче стати мільйонером?" Реджіс Філбін

У ніч на суботу, 25 липня, в США помер популярний телеведучий Реджис Філбін, який два десятки років тому вигадав шоу "Хто хоче стати мільйонером".

Про це повідомляє видання The New York Times.

Про смерть Реджиса Філбіна, якому було 88, повідомили родичі. Місце і причина його смерті не вказані.

Філбін був ведучим багатьох популярних телевізійних шоу, в тому числі американської версії "Хто хоче стати мільйонером?", яку почали показувати в США в 1999 році. Філбін був першим, хто її вів в країні.

Загальна тривалість перебування Філбіна в ефірі американського телебачення перевищує 17 тисяч годин. Це досягнення було занесено в Книгу рекордів Гіннесса.

"Його сім'я і друзі завжди вдячні за час, який ми провели з ним - за його тепло, його легендарне почуття гумору і його виняткову здатність перетворювати кожен день в щось, про що варто говорити", - цитує заяву сім'ї Реджиса Філбіна видання NBC News.

Свої співчуття близьким і рідним ведучого висловив в своєму Twitter президент США Дональд Трамп. Американський лідер відзначив, що Філбін був його другом і закликав балотуватися в президенти США.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 17 липня від раку підшлункової залози помер Джон Льюїс - один з найвпливовіших лідерів руху за громадянські права в США.