RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Метушня в Пентагоні: служба безпеки затримала розлютовану курку, фото

У Сполучених Штатах співробітники служби охорони Пентагону зловили розлючену курку, яка гуляла на території військового відомства.

Про це повідомляє The Sun.

Інцидент стався на початку поточного тижня - за словами співробітників охорони, курка загадковим чином з'явилася на території Пентагону та гуляла там. Це не на жарт стурбувало працівників Міноборони США, адже на тварині могли бути камери та засоби прослуховування.

Фото: The Sun

На місце викликали представників Спідки захисту тварин - ті забрали пташку. Пізніше на сторінці в Facebook організації з'явився пост, де йдеться про те, що історія з куркою спонукала створити серію одягу під назвою PentagonChicken.

Невдалому крилатому "шпигуну" також придумали влучне ім'я - Хенні Пенні (Henny Penny). Детальніше щодо купівлі одягу з куркою з Пентагону можна дізнатися, перейшовши за посиланням.

Фото: facebook.com/AWLArlington

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Лондоні лебідь сів на рейках метрополітену і паралізував рух поїздів на півтори години. Птах отримав травми, через які не зміг злетіти, але потім волонтери забрали лебедя.