RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Це істерика: Росія в ОБСЄ зажадала покарати Україну за вбивство живого Шарія

На засіданні ОБСЄ російська делегація зажадала покарати Україну за вбивство Анатолія Шарія, який насправді живий.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив політолог Олексій Голобуцький.

За його словами, мова йшла про вбитого журналіста Павла Шеремета.

"Вони мали на увазі убитого Павла Шеремета. Але! Велика держава не може помилятися! Тобто, Шарію варто приготуватися на вихід. Де і як вже його "вб'є Україна" - ФСБ зорієнтується на місці. Але "доктор сказав - в морг, значить - в морг!", Тут вже без варіантів ...", - написав Голобуцький.

Виконавчий директор Інституту масової інформації Оксана Романюк на своїй строрінці у Facebook підтвердила, що на засіданні ОБСЄ мова йшла про Шеремета, а не про живого Шарія, дружина якого була там присутня.

е істерика. Міжнародна конференція ОБСЄ, після нашого виступу пішли кучкою виступати путінські маріонетки - дружина Клименка, співробітниця холдингу Вести яка виступила від кишенькового клименківського ГО, та дружина Шарія, в одязі від найдорожчих світових брендів. Російська делегація їм активно аплодувала. А потім у своєму виступі росіяни призвали покарати Україну за убивство Шарія. Видно мали на увазі Шеремета, але я б на місці Шарія дуже напряглась)) малолішо, може методичку переплутали", - написала Романюк.

Як повідомляв "Апостроф", 20 липня в Києві на перетині вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького пройшла акція пам'яті журналіста Павла Шеремета, який був убитий на цьому місці два роки тому.