RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

Всі новини

Медсестра померла від коронавірусу через кілька днів після пологів - вона не встигла побачити доньку

У Британії вагітна медсестра, хвора на коронавірус, на 35-му тижні народила дочку шляхом кесаревого розтину. Жінка померла, так і не встигнувши обійняти свою дитину.

Про це розповідає Mirror.

Малятко назвали Мері, на честь мами. Чоловік загиблої розповідає, що трирічний син пари запитує, коли він може відправитися на небеса, щоб побачити свою маму. Ернест, який вчиться на юриста-правозахисника, тепер змушений сам виховувати Мері і її старшого брата Ей-Джея.

Мері померла в лікарні Університету Лутон і Данстейбл в квітні. Всього за тиждень до цього від коронавірусу помер її батько.

Чоловік загиблої дуже сподівається, що трагічна історія його сім'ї змінить ставлення до вагітних медсестер під час другої хвилі коронавірусу.

"Кожна вагітна жінка несе життя, і їм слід ставити це вище всього іншого. Мері дійсно турбувалася про захист від вірусу. Після кожної зміни вона приходила додому і переодягалася, бо не хотіла піддавати нас небезпеці. Не можна сказати, що мені пощастило, але мені пощастило, що моя дочка все ще тут. Я не хочу, щоб хтось ще пережив мій кошмар", - каже чоловік.

Як повідомляв "Апостроф", в Почаєві Тернопільської області на 51-році життя помер відомий лікар Іван Венжинович, який потрапив в районну лікарню ввечері 28 вересня з пневмонією і підозрою на СOVID-19.