RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Путін на унітазі" і прапори НАТО: в Чехії влаштували "теплий" прийом "нічним вовкам", фото і відео

У чеську столицю Прагу 5 травня прибули представники російського мотоклубу "Нічні вовки", які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна і не один раз бували в окупованому Криму. Місцеві жителі зустріли росіян мітингом з прапорами ЄС та НАТО, виробом у вигляді голого Путіна на унітазі і його портретом з написом "Killer".

Про це пише видання novinky.cz.

"Зустрічали" байкерів перед Ольшанським кладовищем, де вони поклали квіти до Меморіалу червоноармійців, влаштували хвилину мовчання. На місці були присутні місцеві правоохоронці, які стежили за порядком. В ході мітингу було затримано одного чоловіка, причиною стала його відмова надягати маску.

Фото: zpravy.aktualne.cz

Фото: zpravy.aktualne.cz

Фото: zpravy.aktualne.cz

Пізніше російські байкери відвідували колишній пам'ятник маршалу Конєву, де їх чекали чеські мотоциклісти з плакатами проти політики РФ.

Слід зазначити, що подібні тури по Європі представники "Нічних вовків" організовують щороку навесні, напередодні 9 травня. При цьому в окремі країни ЄС їх не пускають, називаючи їх тур провокацією Росії.

Як повідомляв "Апостроф", мотоклубу "Нічні вовки" окупаційна влада Криму віддала територію Чернореченського водосховища з озером, де ті планують організовувати своє шоу. Тим часом на території решти півострова спостерігається нестача прісної води для потреб населення.