RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

У Франції затримали Жерара Депардьє: актор заперечує всі звинувачення

Скандального французького актора Жерара Депардьє у Парижі затримали поліцейські – його звинувачують у сексуальному насильстві, при цьому сам актор це заперечує.

Про це повідомляє видання AFP.

Зазначається, що артиста поліціянти заарештували у понеділок вранці, 29 квітня. Депардьє було доставлено до поліцейського відділку для опитування щодо двох обвинувачень у сексуальному насильстві. Зокрема, актор повинен відповісти на питання, що стосуються справи художниці-постановниці. Жінка заявляє, що у 2021 році під час знімання фільму "Les Volets verts" Депардьє сексуально її домагався та намагався торкнутися інтимних місць.

Друга жінка стверджує, що стала жертвою сексуальних домагань з боку актора у 2014 році. За її словами, під час зйомок фільму "The Magician and the Siamese" Депардьє нібито домагався її, хапав за інтимні місця, робив непристойні пропозиції та висловлювався про неї нецензурно.

Сам Жерар Депардьє категорично заперечує всі обвинувачення у сексуальних домаганнях і заявляє, що не здійснював жодних дій щодо жінки без її згоди.

Читайте також: 74-річний Жерар Депардьє публічно відповів на звинувачення у зґвалтуванні молодої акторки

Варто зазначити, що вперше скандального актора звинуватили у насильстві у 2018 році. Спочатку жінка приховувала свою особистість, але коли справу закрили через відсутність доказів, вона розсекретила себе. Шарлотта Арнольд знову висунула звинувачення проти Депардьє у 2021 році. Всього актора звинуватили у сексуальних домаганнях 13 жінок. Проте, лише троє з них подали заяви до прокуратури.

Нагадаємо, після того, як у Франції хотіли запровадити підвищені податки на заробітки у понад мільйон євро, Жерар Депардьє зробив собі російський паспорт та став росіянином. Однак після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, актор різко змінив свою думку. Француз вирішив відмовитися від російського громадянства та втекти з країни.

Раніше ми писали, що суд зняв із Кевіна Спейсі всі звинувачення у сексуальних домаганнях.

  • Вас може зацікавити:

Допомога жертвам сексуального насильства: куди треба звертатись

Вбивця і педофіл: в Росії "вагнерівець" зґвалтував дівчинку, фото