Лайм

74-річний Жерар Депардьє публічно відповів на звинувачення у зґвалтуванні молодої акторки

Актор заявив, що дівчина прийшла до нього "з власної волі"

Жерар Депардьє висловився щодо звинувачень у зґвалтуванні та неприйнятній поведінці, з якими зіштовхнувся останнім часом. 74-річний актор, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну заступився за росіян, поскаржився на несправедливість у відкритому листі. Документ опублікувала французька газета "Le Figaro".

"Я більше не можу допустити того, що чую і читаю про себе вже кілька місяців. Я думав, що мені все одно, але ні, насправді ні. Це все до мене доходить. Гірше того, це знищує мене", - написав він.

Читайте також: Прокуратура визнала соліста Rammstein Тілля Ліндеманна невинним у зґвалтуванні.

Жерар Депардьє та Шарлотта Арну, яка звинуватила його у зґвалтуванні. Фото: Getty Images / Instagram

Нагадаємо, що у 2018 році 22-річна французька актриса Шарлотта Арну звинуватила Жерара Депардьє у зґвалтуванні. Сьогодні справа розглядається у суді. Ще 13 жінок з того часу повідомили ЗМІ про сексуальні домагання з боку актора.

У листі Депардьє спростував звинувачення. Не називаючи імені Арну, він заявив, що вона прийшла до нього "за взаємною згодою".

"Я ніколи, ніколи не ображав жінок. Заподіяти шкоду жінці - це все одно, що вдарити власну матір у живіт, - написав він. - Спочатку до мене в будинок прийшла жінка, легким кроком піднявшись до моєї кімнати з власної волі. Сьогодні вона каже, що її там зґвалтували".

Актор стверджує, що між ними "ніколи не було жодного примусу, насильства чи протесту". Він вважає, що Арну подала скаргу через те, що він відмовив їй у роботі над шоу про французьку співачку Барбару.

Читайте також: Суд зняв із Кевіна Спейсі всі звинувачення у сексуальних домаганнях.

Депардьє також прокоментував звинувачення у неприйнятній сексуальній поведінці на знімальному майданчику. За словами актора, він лише хотів повеселитися.

"Я часто робив те, чого інші не наважилися б зробити: розсовував кордони, змінював поведінку на знімальному майданчику... щоб посміятися. Не всі сміялися. Якщо я образив, шокував когось, у мене ніколи не було наміру завдати болю, і я прошу вас вибачити мене за те, що я поводжуся як дитина, яка хоче розважитися", - написав він.

Адвокатка Шарлотти Арну Карін Дюр'є-Діболь вже прокоментувала звернення Депардьє. Вона заявила, що її клієнтка шокована, а версію актора "напевно не підтримають у суді".

Раніше Джонні Депп виграв справу проти колишньої дружини Ембер Герд – актрису визнали винною у наклепі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття