RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Топ-пропагандист Путіна гостро відреагував на статтю Порошенка про війну проти РФ

Путінський пропагандист Володимир Соловйов різко відреагував на заяву президента України Петра Порошенка про те, що ще в жодної країни-члена НАТО немає досвіду війни з сучасною російською армією.

Про це український президент написав у своїй статті для Wall Street Journal.

Порошенко зазначив, що російська агресія на східному фланзі території НАТО є агресією не тільки проти України, а і проти західного світу.

"Але в жодної країни-члена НАТО немає реального досвіду ведення бойових дій проти сучасної російської армії. В України такий досвід є", – написав президент.

Він підкреслив, що на Донбасі Кремль веде війну на виснаження, постійно порушує умови Мінської угоди про припинення вогню, проте при цьому діє дуже обережно, щоб не спровокувати серйозної реакції з боку світової спільноти.

"Поки Кремль спроможний розпалювати невеликі пожежі в окремих регіонах, таких як Донецька і Луганська області, він використовуватиме їх як інструмент тиску і залякування інших країн", – додав він.

"Тільки поглиблене партнерство НАТО і України забезпечить стабільність в Україні, у Східній Європі, на Чорному морі і в трансатлантичному регіоні в цілому. Підтримка НАТО - це необхідна складова рішення військових проблем і подолання загроз безпеці в Україні", – пише Порошенко.

На своїй сторінці у Twitter російський пропагандист Соловйов різко висловився, коментуючи статтю.

Як повідомляв "Апостроф", у російських ЗМІ викликала хвилю злості заява Порошенка про те, що ніхто не вірить в Європейський Союз більше, ніж Україна.

За матеріалами "Укрінформ"