RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Мережі потішив дивний "космічний запуск" в РФ

У соціальних мережах посміялися над новиною про те, що у новорічні свята у російській Костромі запустять котлету на літальному апараті в стратосферу.

Про цей незвичайний запуск повідомила Російська газета.

Наголошується, що запуск котлети запланований на 2 січня. Влади Костроми розраховують, що котлета буде заморожена в стратосфері природним чином. Вони також відзначили, що подивитися на цю подію приїдуть представники Книги рекордів Гіннесса.

"У Костромі в новорічні свята в небо запустять котлету. Справжню велику котлету. У небо. Просто так", — пишуть в Twitter TJ.

"З макарошками?", "З пюрешкой, з пюрешкой", "Пропоную її потім розчавити катком на очах малозабезпечених", "Ні б у космос нормальні запускати ракети, а ми все котлетами бавимося", — коментують цей пост в Twitter.

"Тиснути їжу бульдозером? Пффф, минуле століття", — сміються над цією новиною в Twitter МинПанд.

"- Здорово,Кострома! - Здоровенько! - А що, мила, ти робиш? - Котлету в космос запускаю. - Захворіла, полечися", — коментують анонс котлети в небі в Twitter Фома Непомнящий.

"З рогатки?", "А уяви, все-таки запустять, а потім з'ясується, що вона санкційна і її треба тиснути", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", 1 грудня в Росії зазнав аварії вантажний космічний корабель "Прогрес МС-04".