RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Росія прокоментувала небезпечний інцидент з есмінцем США

Міністерство оборони Росії заперечує створення небезпечних інцидентів, пов'язаних з прольотом російських бойових літаків у Чорному морі поруч з есмінцем США Potrer.

"Жодних інцидентів 10 лютого, пов'язаних з прольотом російських військових літаків у Чорному морі поряд з есмінцем ВМС США Porter, не було", - наводить слова офіційного представника оборонного відомства РФ Ігоря Конашенкова "РИА Новости".

За його словами, якщо есмінець США здійснював "звичайне" патрулювання поруч Росією в десятках тисяч миль від своїх берегів, то "дивно дивуватися не менше звичайним польотам наших літаків над акваторією Чорного моря".

Раніше, представник Європейського командування США Денні Ернандес звинуватив російські військові літаки в тому, що вони, чи не відповідаючи на запити американського есмінця Porter під час його плавання в Чорному морі, діяли "небезпечно".

Нагадаємо, сьогодні, 14 лютого, війська Західного військового округу РФ, в які входять регіони, що межують з Україною, приведені у повну бойову готовність.