RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Аллах допоміг: в мережі жартують з приводу віп-літака у глави Чечні

У соціальних мережах висміяли новину про те, що глава Чечні Рамзан Кадиров користується самим просторим бізнес-джетом в світі.

Про те, що Кадиров використовує один з найшикарніших приватних літаків у світі, повідомив телеканал "Дождь".

Це стало відомо, коли репер Тіматі, друг Рамзана Кадирова, опублікував у своєму Instagram фото з приватного літака глави Чечні.
Інтер'єр, який зображений на цьому знімку, ідентичний салону бізнес-джета Airbus ACJ319, у якого самий просторий салон в світі серед літаків бізнес-класу. Ціна літака, за даними експертів, може досягати 80 мільйонів доларів.

"Кадиров літає на самому просторому бізнес-джеті в світі. Ну, хоч за що-то росіянам не треба просити вибачення", — коментують публікацію у Twitter МИД Сибіру.

"При цьому Кадиров офіційно працював на держслужбі і його офіційний дохід за 2016 рік — 6 млн. рублів", — відзначають в Twitter Рогозін на орбіті.

"Рамзан Кадиров користується самим просторим бізнес-джетом в світі. На його борту може розміститися 4 річних бюджету Саратова", — сміються в Twitter Уси Пєскова.

"Це звичайно росіянам не цікаво. Просто подивитися, як з волі аллаха з'являються такі іграшки у можновладців", — пише у своєму Facebook Алла Бояджан.

"ЗМІ: Кадиров володіє бізнес-джетом вартістю $80 млн. Аллах допоміг!" — пишуть в Twitter aimvita.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соцмережах показали оригінальний фотоколаж, на якому поєднали Кадирова з президентом США Дональдом Трампом.