RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Росії в поведінці Путіна побачили різкі зміни

Російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський вважає, що сьогоднішнє послання президента РФ Володимира Путіна під час прямої лінії було дуже мирним.

Про це Радзіховський написав у своїй колонці для "Апострофа".

Він підкреслив, що поведінка Путіна, який протягом чотирьох годин демонстрував компетенцію у всіх питаннях, говорить про те, що він вирішив висунути свою кандидатуру на наступних президентських виборах.

"Путін оголосив – я йду на вибори, йду на наступний термін, буду президентом до 2024 року. Питання закрите", - зазначив Радзіховський.

Журналіст додав, що в команді Путіна працюють досить тонкі люди, які можуть змінювати інтонацію російського президента в залежності від ситуації.

"Але завтра, якщо знадобиться, якщо можна буде знову побачимо ситого пана або злого пана, або доброго пана. Путін - великий артист", - вважає Радзіховський.

Сьогоднішня Росія, каже журналіст, є країною, яка менше всього думає про територіальних захопленнях, тому і змінилася тональність питань на прямій лінії з Путіним.

Детальніше читайте в повній версії колонки Леоніда Радзіховського: "Не хочуть воювати: у Путіна вирішили забути про ДНР-ЛНР".