RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Військовий експерт пояснив неможливість Росії розгорнути нові армії до кордонів України

Військовий експерт Олексій Арестович вважає, що РФ не зможе розгорнути армію на кордоні з Україною, оскільки російські збройні сили не здатні досить мотивувати майбутніх солдатів.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

"Коли друкують апокаліптичні прогнози розгортання трьох танкових армій на кордоні з Україною з боку Росії – я не знаю, плакати чи сміятися, тому що ніякі три армії Росія не розгорне, вона й одну не розгорне. Росія як соціосистема не може видати необхідну кількість бійців", - говорить експерт.

Він зазначив, що зарплата російського рядового контрактника з надбавками становить близько тисячі доларів, при тому, що є великий ризик потрапити на Кавказ, в Сирію чи Україну.

"А вивчившись на програміста, він у себе в Пермі буде отримувати 2 або 3 тисячі доларів, не ризикуючи нічим, ходячи по дискотеках, танцюючи з дівчатами, відпочиваючи з друзями, граючи в комп'ютерні ігри", - підсумував експерт.

Читайте повну версію інтерв'ю з Олексієм Арестовичем для "Апостроф": "Українці воюють краще росіян, з початку року у нас мінімум сім перемог".