RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Український волонтер підірвала мережі постом про байдужість до росіян

Волонтер Богдана Ярова розповів про трансформації своїх почуттів по відношенню до жителів РФ.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Ще на початку вторгнення країни - сусіда, в ті моменти, коли я виїжджала за межі країни і стикалася з росіянами, я відчувала в різний час різні почуття. Спочатку злість. Потім ненависть", - зазначила волонтер.

Вона розповіла, що в готелі, де вона живе, діти російських туристів грали в бандерівців, вживаючи значне вираз нецензурної лексики.

"Я напружувалася і зрозуміла, що слухати це тиждень я не збираюся, знайшла групу дорослих, до яких належали ці діти і через "*бвашуматьс*ка , ще почую один мат на пляжі викличу поліцію та охорону готелю", пояснила, що не має наміру слухати гри їх дітей. Я не стала навіть про бандерівців говорити. Навіщо пояснювати своєму патогенного стафілококу, що не потрібно розмножуватися? Він не зрозуміє. Почали вітатися кожен день", - пише Ярова.

"Другий епізод у мене був у тренажерному залі, де спортивний дідусь (треба віддати йому належне) сказав мені, що я не систематично займаюся, напевно, тому що з Москви. А потрібно систематично. Почувши: "Я з Києва. Мені колись систематично, весь час йде на приготування російськомовних немовлят", замовк і більше зі мною не говорив", - додала вона.

"Зрозуміє стафілокок, що, розмножуючись, він викликає запалення? Ні, не зрозуміє. Чекаю я зараз усвідомлення і жалю? Ні, не очікую. Як і не очікую від стафілокока в моєму організмі розуміння, що при його розмноженні я хворію. Немає. Я можу тільки загартовуватися і тренувати свій імунітет, і тримати інфекцію під контролем", - підсумувала волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі Facebook вказали на "особливості" відпочинку росіян в Туреччині.