RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Волонтери розсекретили російського розвідника, який воював на Донбасі і в Сирії: опубліковано фото

Волонтери міжнародного співтовариства розсекретили чергового російського розвідника, який брав активну участь у боях на боці бойовиків на Донбасі, а тепер воює в Сирії.

Відомості про нього опубліковані на сайті спільноти InformNapalm.

Встановлено, що Кирило Шадрін з Кірова, народився 17 липня 1991 року. В розділі "Чистилище" сайту Миротворець також є його профіль.

У липні 2015 року Шадрін опублікував у своєму профілі фото в нестатутний формі одягу на тлі військових автомобілів ЗС РФ. З великою ймовірністю зроблено воно було перед відправкою на Донбас у польовому таборі підготовки в Ростовській області.

У травні наступного року росіянин опублікував фото, де він одягнений у статутну форму ВС РФ з шевроном з "летючої миші" — знаком військової розвідки.

Також на сторінці росіянина у соцмережі були виявлені фото, які доводять його присутність на Донбасі. На одному з них він зображений в квартирі з прапором бойовиків ДНР на стіні, а на інший вказани геотеги з координатами в районі Іловайська і між селищами Стожковське і Розсипне Донецької області.

Опубліковані в квітні-червні 2017 року фото свідчать про те, що росіянин тепер воює в Сирії. На його одязі помічені шеврони "Яструбів Пустелі", які воюють за підтримки з повітря з боку ВКС РФ. Також на шевронах присутній напис "Департамент загальної розвідки".

Як повідомляв "Апостроф", волонтери розсекретили артилеристів, що обстрілювали Україну з території РФ.