RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Друг головного піарника Кремля назвав несподівані імена можливих наступників Путіна

Після фільму "Он вам не Димон" та антикорупційних мітингів у Росії, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв зійшов з першого місця серед можливих наступників Володимира Путіна на посаді президента.

Таку думку висловив головний редактор російської радіостанції "Эхо Москвы", близький друг прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова Олексій Венедиктов, передає Znak.

"Він (Дмитро Медведєв - ред.) був на першому місці серед наступників. Тепер він пішов з першого місця. Але мені здається, що фільм Навального і реакція (або відсутність реакції) прем'єра на нього сильно підкосили шанси Медведєва. Але він залишається у погоні, звичайно", - заявив Венедиктов.

За його словами, на перше місце в "гонці" вийшли маловідомі у широких колах російської громадськості технократи.

"Я думаю, що це людина типу Дениса Мантурова (міністр промисловості і торгівлі Росії, - ред.). Типу Макса Решетнікова (тимчасово в. о. губернатора Пермського краю РФ, - ред.), Андрія Нікітіна (тимчасово в. о. губернатора Новгородської області, - ред.). Технократ без команди, без ідеології ", - додав головний редактор"Эха Москвы ".

Детальніше про боротьбу в оточенні Володимира Путіна за місце його наступника читайте в матеріалі "Боротьба за місце наступника Путіна загострюється, є кілька гравців - Андрій Зубов", який опубліковано на "Апострофі".