RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

За окупацію Криму і Донбасу: журналіст яскраво відповів росіянам з приводу відмови США видавати візи в РФ

Відомий український журналіст Роман Цимбалюк відповів на реакцію росіян з приводу рішення США припинити процедуру видачі в Росії американських віз.

"Сьогодні на Кремль гарненько наїхали американці. Сильно ускладнюється видача віз для громадян Росії на російській території. Громадян Білорусі перенаправляють до Києва, Вільнюса і Варшави", - пише Цимбалюк на своїй сторінці в Facebook, вказуючи на реакцію росіян, які пояснили дану подію русофобією.

Також він звертає увагу на коментар міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова, який у рішенні США побачив практично загрозу для діючого режиму в РФ.

"Прямо говорить, що це спроба викликати невдоволення серед росіян безпосередньо керівництвом Росії. І тут же згадує загрозу "помаранчевої революції". Щось тут не так. Якщо рейтинг самі знаєте кого 86%, то чого ви боїтеся?", - повідомляє Цимбалюк.

На думку журналіста, у даному контексті інтерес представляє статистика про еміграцію з РФ в США і вважає показовим те, що РФ не має наміру вживати заходи у відповідь.

"Товариші росіяни!!! Якщо ви не розумієте, так це вам все великий привіт дядька Сема за окупацію Криму і Донбасу. А то в РФ якось забувають, з чого все почалося. Не треба забувати. Сьогодні ще перша зустріч Волкера і Суркова по Донбасу в Мінську. Фон задано гарний", - підсумував Цимбалюк.

Як повідомляв "Апостроф", в РФ відреагували на призупинення видачі віз США для росіян.