RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В РФ розповіли, що чекає Путіна, якщо він піде на Київ

Якщо російський президент Володимир Путін наважиться на повноцінне військове вторгнення в Україну або Прибалтику, це обернеться дуже серйозними для нього наслідками.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

"Полякати він може, а піти – не може. Путін буде чимось лякати Захід, щоб схилити до тих же переговорів і більш м'яких умов. Немає у нього можливості дійти до Києва і тим паче щось зробити в Прибалтиці", - говорить Піонтковський.

Він зазначає, що реакція на вторгнення буде дуже жорсткою. У разі вторгнення в Прибалтику російським військам буде протистояти НАТО.

"В Україну вони не будуть посилати війська, але нададуть військову допомогу і здійснять величезний економічний тиск на Росію в цілому. У такому випадку вони не чекатимуть, і негайно будуть заарештовані десятки мільярдів російської верхівки", - прогнозує політолог.

У цьому контексті він зазначає, що в Москві добре знають про можливі наслідки. Тому, швидше за все, далі погроз і торгу справа не зайде.

Читайте також повний текст інтерв'ю на "Апострофі": "В Росії готові йти з Донбасу, ситуація навколо Путіна загострилася - Андрій Піонтковський".