RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Інтерв'ю Дудю: росЗМІ дізналися про несподіваних ситуаціях старту передвиборної кампанії Путіна в РФ

Президент Росії Володимир Путін в ході свій виборчої кампанії на наступний термін може дати велике "людяне" інтерв'ю несподіваній медійній особі, зокрема, видеоблогеру Юрію Дудю.

Про це пише російське видання Znak з посиланням на власні джерела.

Юрій Дудь — головний редактор видання Sports.ru, більш відомий як ведучий авторського шоу на YouTube-каналі "вДудь", де проводить інтерв'ю у відомих громадських, політичних і культурних діячів. На даний момент відеоінтерв'ю збирають мільйони переглядів.

Однак остаточне рішення з даного питання в Кремлі ще не прийняли. Можливо, інтерв'ю з Путіним проведе більше статусний, ніж Дудь журналіст Володимир Познер.

Також наголошується, що Путін не буде публікувати передвиборні статті у ЗМІ, як це було під час минулої виборчої кампанії у 2012 році.

"Хто читає великі програмні статті? Тільки політологи та журналісти, а виборцям потрібен інший формат", - говорить одне з джерел видання.

Як повідомляв "Апостроф", одним із суперників Володимира Путіна на виборах стане уповноважений при президенті з питань захисту прав підприємців Борис Титов.